De Week van Ons Eten (voorheen Dutch Food Week)
De Week van Ons Eten: een nieuwe naam voor de Dutch Food Week!
De Week van Ons Eten is hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper: tijdens de Week van ons Eten laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van boer naar bord nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en wij vertellen dan het verhaal van grond tot mond.
Drentse Waarde-Ringen 2024 uitgereikt
Ter afsluiting van De Week van Ons Eten in Drenthe heeft gedeputeerde Willemien Meeuwissen op zaterdag 12 oktober drie Waarde-Ringen uitgereikt. Dit is een teken van waardering voor drie ondernemers die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet om de relatie tussen consument en producent te verbeteren. Dit jaar gaan de Drentse Waarde-Ringen naar Ruth Middelwijk, Evelien Smit en Kees Sijbenga.
Meer nieuws
- Kunst in de Kas 20241 oktober 2024
- De Week van Ons Eten in Drenthe12 september 2024
- Lancering boekweit proeftuin11 juli 2024
- Partnercontract 2024 Week van Ons Eten ondertekend4 juni 2024
Nieuwsbrief
Wilt u de nieuwsbrief Dutch Food Week ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in.
Filmreeks 'De Week van Ons Eten' in Drenthe
Er is zó veel goed en lekker eten en drinken in Drenthe, daar mogen we best trots op zijn. Al vanaf 2020 maken we elk jaar een aantal video's waarin bevlogen Drentse ondernemers centraal staan.